bygg_specialister2

Vi gör gärna hembesök och ger er en fast prisoffert för alla bygg och måleri arbeten. Kontakta oss gärna för att boka ett besök via
telefon 08-50 31 31 23 eller e-mail: info@kpngrupp.se

* Garanti: Vi har kvalitetsgaranti genom Folksam som innebär att vi åtgärdar det du är inte nöjd med.

TAKARBETE

tak

Vi utför alla slags takarbeten, från enkla arbeten som att tvätta taket rent från mossa till mer krävande arbeten så som takreparationer, takrenoveringar, takläggning och takomläggningar.
Vi gör ett snabbt och noggrant arbete och naturligtvis lämnar vi garanti på utfört arbete. Ta gärna kontakt med oss för offert på ditt takprojekt, vi garantera att du blir nöjd!

MÅLERIARBETE - FASADTVÄTT OCH FASADMÅLNING

MÅLERIARBETE - FASADMÅLNING

Dags att måla om fasaden?
Att måla om fasaden på huset är ett stort projekt som tar tid och kräver gedigen kunskap,  det är det alltid säkrast att anlita experter på området. Vi på KPN Grupp kan hjälpa dig med alla typer av målning både inomhus och utomhus. Vi har stor stor erfarenhet och duktiga medarbetare som vet vad som krävs för att jobbet ska bli gjort på rätt sätt.

SNICKERIARBETE

SNICKERIARBETE

Vi kan erbjuda alla typer av snickeritjänster i Stockholm.
Vi har duktiga medarbetare med stor erfarnhet av snickeriarbeten i alla dess former Vi arbetar med snickeriuppdrag för privatpersoner, helhetslösningar för offentlig sektorn så som kontorsinredning, restauranginredning, butiksinredning  m.m. De vanligaste snickeriuppdragen hos oss är byggnationer av: altaner, trädäck, bryggor, carportar, stugor, staket och tilläggsisolering av fasad.

INOMHUSARBETEN (KÖKSINSTALLATION, BADRUM)

INOMHUSARBETEN BADRUM

Vi har erfarna medarbetare som är duktiga på att utföra alla typer av kakel och klinkers i badrum och övriga våtrum. Vi arbetar med en kreativitet och stilkänsla och kan lätt anpsssa vårt arbetet efter era önskemål när gäller till exempel storlek och utforming. Vi ger naturligtvis garanti på vårt arbete och vårt mål är att ni blir nöjd med oss och ert nya badrum. Vi innehar våtrumscertifikat för er säkerhet.

TAPETSERING
Tapetsering kan verka lätt men i vissa fall krävs både yrkeskunskap och tålamod. Vi kan tekniken med tapetsering och vet hur viktigt underarbetet är för ett gott resultat. Anlitar ni oss blir arbetet färdigt snabbt med ett bra resultat så du kan njuta av ditt nya rum.